Nuorisokeskus Piispla
  Kannonkoski - elämäntapa

Piispalan ilma-aseradan avajaiset
2.- 6.1.2021


Nuorisokeskus Piispalan ilma-aseradan avajaistapahtumana järjestetään Loppiaisen leiripäivät 2.-6.1.2021. Leiripäivien sisältönä on kilpailurutiinin harjoittelu. Kilpailuharjoitukset ammutaan InBand-taululaitteisiin kilpailunomaisesti 5-paikkaisella radalla. Ampumaradalle ei oteta yleisöä. Ampujalla saa rata-alueella olla mukana 1 valmentaja/huoltaja.

Länsi- ja Sisä-Suomen AVIn 17.12. antaman tiukentuneen rajoitusmääräyksen johdosta leiripäivien osallistujamäärä rajoitetaan 10 ampujaan/pv. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumapaikka:
Nuorisokeskus Piispala, PiiSpa-rakennus
Kurssitie, 43300 Kannonkoski

Lajit:
Ilmakivääri ja -pistooli

Alustava päivittäin toistuva aikataulu:
Maanantain 4.1. erät on peruttu. Seuraavat järjestettävät erät ovat 5. ja 6.1.2021.
Leiripäivän hinta on 40 €.
Hinta sisältää 2 ampumasuoritusta, lounaan sekä uimahallin ja kuntosalin käytön.

Täysihoitovuorokauden hinta on 90 €/vrk/hlö.
Hinta sisältää 2 ampumasuoritusta, majoituksen, aamupalan, lounaan, päivällisen, liikuntatilojen käytön ja uimahalli- tai saunavuoron.

Maksut suoritetaan Piispalan vastaanotossa saavuttaessa tapahtumaan. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Ilmoittautuminen leiripäiville sähköpostilla: ville.virtanen@piispala.fi.
Ilmoittautumisen voi tehdä sivun vasemman laidan valikosta ladattavaa excel-taulukkoa käyttäen tai lähettämällä sähköpostiviestin, jossa tulee olla: Eräluetteloa ja aikataulua päivitetään tapahtumasivulla veevee.info/piispala-avajaiset. Tapahtuma on myös Facebookissa.